top of page
Lymar

Professionele zeefwerken en mobiele zeefinstallatie uit Oelegem, Antwerpen

ZEEFWERKEN VOOR HERBRUIKBARE GROND EN BOUWAFVAL

Naast traditionele grond- en slopingswerken komen wij ook in actie voor zeefwerken. Wanneer u bouw-, grond- of afbraakwerken heeft laten uitvoeren op uw privé- of bedrijfsterrein blijft u hoe dan ook met vaste vervuilingen zitten. (Bak)stenen, metaalafval, hout, keien en aarde zijn slechts enkele van de frequente soorten bouwafval. Lymar bvba past een hypermoderne zeeftechniek toe waarmee wij al uw puin op een snelle en eenvoudige manier zeven en vergruizen opdat u het achteraf opnieuw kunt gebruiken.

Lymar vrachtwagens in antwerpen

ZEEFWERKEN OP ONZE B-TOP

Wenst u uw vervuilde grond op onze tussentijdse opslagplaats te storten? Wij oefenen onze speciale zeeftechniek uit op uw overtollige grond. Van zodra uw grond gezeefd is, kunt u hem zelf afvoeren of bestelt u bij ons transport voor de levering van uw herbruikbare grond bij u thuis of op een ander gewenst adres. Uw gezeefde grond kan opnieuw gebruikt worden voor de productie van stenen, de fermentatie van afval of voor de aanleg van een mooie, gezonde tuin.

GEMAKKELIJK INZETBARE MOBIELE ZEEFINSTALLATIE

Ook op uw eigen terrein komen wij met plezier langs voor het vakkundig zeven van al uw overbodige grond en bouwafval. Wij zijn uitgerust met een mobiele zeefinstallatie die het mogelijk maakt om zeefwerken op verschillende locaties uit te voeren. Onze mobiele machine is geschikt voor het scheiden van onzuiverheden van herbruikbare grond op bouw- en privéterreinen. Voor alle zeefwerken beslist u zelf over de exacte zeeffractie.

Lymar

Wenst u meer informatie over onze zeefwerken of wilt u graag meteen een vrijblijvende offerte aanvragen en bevindt u zich in of rondom Antwerpen? Aarzel niet en neem direct contact op met LYMAR bvba!

bottom of page